_MG_5753.jpg
Hieronder stelt Ashley zich voor

Ashley

Diva of Magic, danseres & choreograaf 

Ashley is één van de vier Diva's of Magic van Mat's Magic Illusions. Ashley voert als assistente ook daadwerkelijk de goocheltrucs en illusies uit. Verder is Ashley één van de danseressen tijdens de show. Vanwege Ashley haar danservaring, is ze ook de ontwerper van de choreografieën die tijdens de shows worden uitgevoerd.

Ashley is op het podium te herkennen aan haar power, snelheid, schoonheid en krachtige karakter. Ze vervult daarom ook niet voor niets de rol van 'bad-girl' tijdens de shows. Ashley is een echte showgirl & entertainer in hart en nieren.

17917189_629935033874626_897252983276014

Even voorstellen

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Ashley Zaat en ik woon in Noordwijk.

Na de middelbare school ben ik een vooropleiding gaan doen in dans. Omdat ik dit zo leuk vond, ben ik audities gaan doen bij verschillende dansacademies. Toen werd ik aangenomen bij de dansacademie van Lucia Marthas.

Na 1 jaar deelgenomen te hebben aan deze opleiding, kwam ik erachter dat ik meer wilde dan alleen dans. Daarom stapte ik over naar de Theaterschool in Rotterdam. Dit paste veel beter bij mij. Hier kon ik niet alleen dansen, maar ook zingen en acteren!

Momenteel heb ik een eigen bedrijf: Artiest van A tot Z. Via dit bedrijf voer ik heel veel leuke klussen uit en kan ik mijn creativiteit uiten in de entertainmentwereld.

Dit past natuurlijk perfect bij mijn werk als diva of Magic. Sinds september 2016 ben ik Diva's of Magic bij Mat's Magic Illusions. Ik geniet hier enorm van! Ik vind het prachtig om te zien en ervaren hoe alle magie op het podium tot zijn recht komt. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de spotlights te staan. Het liefst met zoveel mogelijk glitters en verassingen.

Ik vind 'The Assistent Revenge' een van de leukste illusies die ik doe. Tijdens deze truc bind ik de illusionist vast met een ketting aan een hek, waarna we razendsnel van plek verwisselen. Deze verwisseling gaat zo snel, dat het echt onmogelijk lijkt!

logo zwart eindversie (zilveren en goude
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon