_MG_5753.jpg
Hieronder stelt Danique zich voor

Danique

Diva of Magic, danseres & choreograaf 

Danique is één van de vier Diva's of Magic van Mat's Magic Illusions. Danique voert als assistente ook daadwerkelijk de goocheltrucs en illusies uit. Verder is Danique één van de danseressen tijdens de show. Vanwege Danique haar danservaring, is ze ook de ontwerper van de choreografieën die tijdens de shows worden uitgevoerd.

Danique is op het podium te herkennen aan haar vriendelijke uitstraling, power, schoonheid en elegantie. Dankzij haar veelzijdigheid en entertainmentervaring, vervult zij tijdens de show niet voor niets diverse rollen. Danique is een echte showgirl & entertainer in hart en nieren.

CCMarliesHaitsma-99_edited.jpg

Even voorstellen

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Danique van Tilburg en ik woon in Beverwijk.

Momenteel heb ik een eigen bedrijf: Nique's Agency. Via dit bedrijf voer ik heel veel leuke klussen uit en kan ik mijn creativiteit uiten in de entertainmentwereld.

In 2019 ben ik begonnen als danseres bij Mats Magic. Ik vind het geweldig om tijdens de shows pijlsnelle en spannende illusies uit te voeren! Het allerleukst aan assistent zijn is de verrassing en de betoveringen die we het publiek geven met onze spectaculaire acts! 

 

Ik hou van het podium, het theater en de mensen! Performen is mijn grote passie en samen met het team staan we te trappelen om telkens weer op te treden.

Mijn favoriete truc is 'The Sword Box'. Tijdens deze act word ik in een veel te kleine kist gestopt. Daarna begint Mattijs, via de bovenkant, tientallen zwaarden erin te steken. Als de box daarna aan de voorkant wordt geopend, ben ik ineens spoorloos verdwenen! Uiteindelijk worden alle zwaarden er weer uitgehaald en verschijn ik in een flits weer in de box. Ongelofelijk en bizar om dit spektakel live mee te maken!

logo zwart eindversie (zilveren en goude
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon