Over

_MG_4438.jpg
Kindershows

Kinderfeestjes, klassen & workshops 

Bekijk hieronder de foto's van Kindershows

1 x 45 minuten of 2 x 25 minuten

Wilt u een onvergetelijk en spectaculair kinderfeestje organiseren voor uw kind? Een feestje waar de andere kinderen nog lang over na zullen praten?​ Of bent u op zoek naar een gave workshop? Dan bent u bij Mat's Magic Illusions aan het juiste adres!

Illusionist en goochelaar Mat's Magic Illusions laat tijdens zijn kindershow de meest bijzondere en spectaculaire goocheltrucs zien. De show zit boordevol interactie, een vleugje humor en het is zelfs mogelijk om na de show er een goochelworkshop achteraan te plakken. Deze show kan gewoon bij u thuis in de woonkamer opgevoerd worden. Ook is het mogelijk dat Mat's Magic Illusions, samen met één assistente, tussen de goocheltrucs door, grote illusies vertoont. Hiervoor dient de locatie wel te voldoen aan de capaciteit van een show met illusies. Verder is het mogelijk om aan de show nog een kleine goochelworkshop toe te voegen. Op die manier leren de kinderen ook zelf goochelen. Uw kinder-feestje wordt met de kindershows van Mat's Magic Illusions gegarandeerd het beste en gaafste kinderfeestje ooit!

Losse Workshops

Uiteraard is het ook mogelijk om een losse workshop te boeken. Deze workshop duurt +/- 1 uur en kan worden uitgevoerd met maximaal 20 kinderen tegelijk. Tijdens de workshop leren de kinderen ongeveer 8 trucs aan.

Fotogalerij

Krijg een impressie van de Kindershows door onderstaande galerij te bekijken:

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/23
logo zwart eindversie (zilveren en goude
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon