top of page
MatsMagic_theaterSwanla_dec2022_Jacolien-Rog 00018.jpg
KINDERSHOWS

Kinderfeestjes, groepen, scholen & workshops

IMPRESSIE 

Wilt u een onvergetelijk en spectaculair kinderfeestje organiseren voor uw kind? Bent u op zoek naar een magische voorstelling voor uw school geschikt voor alle klassen?​ Of bent u op zoek naar een gave workshop? Dan bent u bij Mat's Magic Illusions aan het juiste adres!

Illusionist en goochelaar Mat's Magic Illusions laat tijdens zijn kindershow de meest bijzondere en spectaculaire goocheltrucs zien. De shows zitten boordevol interactie, een vleugje humor en mooie muziek. De Kindershows kunnen gewoon bij u thuis in de woonkamer worden opgevoerd, maar ook in een grote zaal. Verder is het mogelijk dat Mat's Magic Illusions samen met één van zijn Ladies in Red, tussen de goocheltrucs door, grote illusies vertoont. Hiervoor dient de locatie wel te voldoen aan de capaciteit van een show met illusies.

 

Ook is het mogelijk om aan de show nog een kleine goochelworkshop toe te voegen. Op die manier leren de kinderen ook zelf goochelen. Uw kinderfeestje of -evenement wordt met de kindershows van Mat's Magic Illusions gegarandeerd een groot succes!

Losse Workshops

Uiteraard is het ook mogelijk om een losse workshop te boeken. Een workshop duurt +/- 1 uur en kan worden uitgevoerd met maximaal 20 kinderen tegelijk. Tijdens de workshop leren de kinderen ongeveer 8 trucs aan. Leuk als activiteit voor klassen, de BSO en kinderfeestjes.

Anker 1
IMPRESSIE

Krijg een impressie van de Kindershows door onderstaande foto's te bekijken:

bottom of page