top of page
WhatsApp Image 2022-08-15 at 22.20.12.jpeg
HIERONDER STELT MATTIJS ZICH VOOR

ILLUSIONIST MATTIJS

Artiest, creatief ontwerper & ondernemer

Mattijs Rooker is de oprichter en het gezicht van Mat's Magic Illusions. Naast dat hij goochelaar, illusionist, entertainer, presentator en chef-kok is, is hij ook de algemeen directeur van het bedrijf. Verder is hij de artistiek showontwerper van alle show die Mat's Magic Illusions uitvoert.

Mattijs is op het podium te herkennen aan zijn energie, passie, snelheid, actie, enthousiasme, humor en creativiteit. Een echte rasentertainer in hart en nieren. Het publiek geniet volop van Mattijs tijdens zijn enthousiasme en toegankelijkheid tijden de optredens. 

CCMarliesHaitsma.MatsMagic-46.jpg
Anker 1

EVEN VOORSTELLEN

Hoi allemaal!

Ik, Mattijs Rooker, ben DE man achter Mat's Magic Illusions. Sinds de tweede klas van de middelbare school ben ik, samen met de leukste dames van mijn middelbare school, het bedrijf begonnen. Naast goochelaar en illusionist ben ik gastheer, cateraar en leerkracht op de leukste basisschool van Nederland!

Na het zien van bekende goochelaars en illusionisten is mijn passie voor het goochelen ontstaan. Daarnaast werkte een goochelaar bij mijn vader in de kwekerij, die mij de kneepjes van het vak heeft geleerd. Ik vind het geweldig om shows te maken en mensen te entertainen. De theatershows vind ik het leukst van al onze shows, omdat hier alle showelementen in terug komen: De illusies, licht, geluid, special effects, dans, decor, kostuums... Alles wat een echte showman maar kan wensen!

Als ik kijk naar de afgelopen jaren, dan ben ik erg trots op wat wij hebben bereikt. Zo begonnen we als Hans Klok lookalikes en zijn we nu een groep die hun eigen creativiteit inzet en streeft naar professionaliteit: Mat's Magic Illusions met zijn Ladies in Red. Deze ontwikkelingen gingen uiteraard met vallen en opstaan. Het is altijd geweldig om beelden van vroeger terug te kijken en dan vooral de bloopers. Zo viel een keer een assistente met truc en al om, maar gelukkig wist ik haar net op tijd op te vangen. Hilarisch om zulke beelden terug te kijken!

Tijdens de shows vind ik vooral actie-momenten, waarin alle assistentes razendsnel verdwijnen en verschijnen, het leukst om uit te voeren. Hiervan krijg ik echt adrenaline en natuurlijk een groot applaus! En dat is waar ik het voor doe: mensen verbazen en entertainen.

20220420-Par-pa-fotografie-schoolvoorstelling-Elimschool-5330-1k[22153].jpg
20220420-Par-pa-fotografie-schoolvoorstelling-Elimschool-5550-1k[22157]_edited.jpg
bottom of page