_MG_5753.jpg
Hieronder stelt Mattijs zich voor

Mattijs

 Artiest, creatief ontwerper & ondernemer 

Mattijs Rooker is de stichter en het gezicht van Mat's Magic Illusions. Naast dat hij goochelaar, illusionist, entertainer, presentator en chef-kok is, is hij ook de algemeen directeur van het bedrijf. Verder is hij de artistiek showontwerper van alle show die Mat's Magic Illusions uitvoert.

Mattijs is op het podium te herkennen aan zijn energie, passie, snelheid, actie, enthousiasme, humor en creativiteit. Een echte rasentertainer in hart en nieren. Het publiek geniet volop van Mattijs tijdens zijn optredens. 

CCMarliesHaitsma.MatsMagic-46.jpg

Even voorstellen

Hoi allemaal!

Ik, Mattijs Rooker, ben DE man achter Mat's Magic Illusions. Sinds de tweede klas ben ik, samen met de leukste dames van mijn middelbare school, het bedrijf begonnen. Naast goochelaar en illusionist ben ik gastheer, cateraar en leerkracht op de leukste basisschool van Nederland!

Na het zien van bekende goochelaars en illusionisten is mijn passie voor het goochelen ontstaan. Daarnaast werkte een goochelaar bij mijn vader in de kwekerij, die mij de kneepjes van het vak heeft geleerd. Ik vind het geweldig om shows te maken en mensen te entertainen. De theatershows vind ik het leukst van al onze shows, omdat hier alle elementen tot zijn recht komen. De illusies, licht, geluid, rook, dans, decor, kostuums... Alles wat een echte showman maar kan wensen!

Als ik kijk naar de afgelopen jaren, dan ben ik erg trots op wat wij hebben bereikt. Zo begonnen we als Hans Klok lookalikes en zijn we nu een groep die hun eigen creativiteit inzet en streeft naar professionaliteit. Dit ging uiteraard met vallen en opstaan. Het is altijd geweldig om beelden van vroeger terug te kijken en dan vooral de bloopers. Zo viel een keer een assistente met tafel en al om, maar gelukkig wist ik haar net op te vangen. Het terugkijken van zulke beelden met het team is echt hilarisch!

Tijdens de theatershows vind ik vooral actie-momenten in de show, waarin alle assistentes razendsnel verdwijnen en verschijnen, het leukst om uit te voeren. Hiervan krijg je echt adrenaline en meestal ook een groot applaus! En dat is waar je het voor doet: mensen verbazen en entertainen.

logo zwart eindversie (zilveren en goude
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon