top of page
20220420-Par-pa-fotografie-schoolvoorstelling-Elimschool-5330-1k[22153].jpg
THEATERSHOWS

'The Mystery of Magic', 'Escape' & 'The Best of Mat's Magic Illusions'

IMPRESSIE 

1 x 80 minuten of 2 x 45 minuten

Mat's Magic Illusions levert complete spectaculaire, adembenemende en kwalitatieve theatershows voor het hele gezin. Verdwijningen, verschijningen, supersnelle verwisselingen, zweefacts en nog veel meer illusies… Beleef het allemaal tijdens de theatershows van Mat's Magic Illusions. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, verhalen en humor, maken de theatershows van Mat's Magic Illusions onvergetelijk!

Momenteel zijn de volgende twee theatershow van Mat's Magic Illusions te boeken voor alle Nederlandse theaters en sporthallen, mits de zalen voldoen aan de benodigde capaciteiten van de shows:

DE PRODUCTIES:

The Mystery of Magic

In deze show wordt het publiek meegenomen naar de wereld van de magie en illusies. Een magische reis vol schoonheden maar ook met gevaren. Ga mee en ontdek het mysterie van de magie!

 ​

Escape

In deze show wordt Mat's Magic Illusions opgesloten in de gevaarlijkste Escape Room aller tijden. Ga samen met Mat’s Magic Illusions op zoek naar alle aanwijzingen en ontrafel het mysterie tot ontsnapping. Lukt het u om te ontsnappen uit dit doolhof vol mysteries en illusies?

The Best of Mat's Magic Illusions

In deze show wordt het verhaal verteld van Mattijs zijn jongensdroom om Illusionist te worden, welke uiteindelijk ook is uitgekomen. Ga mee terug in de tijd, en ontdek dit magische verhaal aan de hand van de mooist en meest spectaculaire goocheltrucs en illusies.

Anker 1
IMPRESSIE

Krijg een impressie van de Theatershows door onderstaande foto's en video te bekijken:

bottom of page