Over

_MG_4209.jpg
Theatershows

'The Mystery of Magic'', The Magical Dream' & 'Escape' 

Bekijk hieronder de foto's van Theatershows

2 x 45 minuten

Mat's Magic Illusions levert complete spectaculaire, adembenemende en kwalitatieve theatershows voor het hele gezin. Verdwijningen, verschijningen, supersnelle verwisselingen, zweefacts en nog veel meer illusies… Beleef het allemaal tijdens de theatershows van Mat's Magic Illusions. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, verhalen en humor, maken de theatershows van Mat's Magic Illusions onvergetelijk!

Momenteel zijn de volgende twee theatershow van Mat's Magic Illusions te boeken voor alle Nederlandse theaters en sporthallen, mits de zalen voldoen aan de benodigde capaciteiten van de shows:

'The Mystery of Magic'

In deze show wordt het publiek meegenomen naar de wereld van de magie en illusies. Een magische reis vol schoonheden maar ook met gevaren.

 

'The Magical Dream'

In deze show wordt het publiek meegenomen in het verhaal van Waldo. Waldo wil graag een groot illusionist worden, alleen de huidige omstandigheden laten dit niet toe. Totdat hij in een droom de kans krijgt om zijn dromen werkelijkheid te laten worden. Als de liefde tijdens deze droom op het pad van Waldo komt, staat hij voor een lastige keuze...

'Escape'

In deze show wordt Mat's Magic Illusions opgesloten in de gevaarlijkste Escape Room aller tijden. Ga samen met Mat’s Magic Illusions op zoek naar alle aanwijzingen en ontrafel het mysterie tot ontsnapping. Lukt het u om te ontsnappen uit dit doolhof vol mysteries en illusies?

Fotogalerij

Krijg een impressie van de Theatershows door onderstaande galerij te bekijken:

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/61
logo zwart eindversie (zilveren en goude
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon