top of page
_MG_5753.jpg
Hieronder stelt Elise zich voor

Elise

Diva of Magic, hoofdassistente & communicatief medewerker

Elise is één van de vier Diva's of Magic van Mat's Magic Illusions. Elise voert als assistente ook daadwerkelijk de goocheltrucs en illusies uit. Verder is Elise de hoofdassistente van het Mat's Magic Illusions en de rechterhand van Mattijs, zowel voor, tijdens als na de shows. Elise is er al vanaf de oprichting bij, wat haar  tot de meest ervaren Diva of Magic maakt. Niemand kan de illusies zo snel uitvoeren als Elise.

Elise is op het podium te herkennen aan haar power, snelheid, krachtige karakter, energie & enthousiasme. Tijdens de shows voert Elise vooral de 'flits' illusies uit, waarbij zij zich heel snel moet laten verwisselen,  verschijnen of verdwijnen.

2-1-21-14.jpg

Even voorstellen

Hi!

 

Ik ben Elise! Ik ben communicatief medewerker van een groot bedrijf, ik heb een passie voor muziek en ik geef dan ook met veel plezier pianoles. Daarnaast werk ik bij een evenementenbureau, ben ik een enorme fan van taal en schrijf ik af en toe een gedichtje.

Vanaf het moment dat we voor het eerst als Mat's Magic op het podium stonden, was ik er al bij. Toen waren we nog schattig, klunzig en kon er geen lachje af vanwege de gierende zenuwen. In al deze jaren zijn we echt gegroeid. Het assistente zijn, is iets wat nooit verveelt. Er zijn altijd nieuwe trucs, nieuwe danspasjes en de wil om nog groter te worden. De blauwe plekken die ik hiermee oploop, neem ik wel voor lief. De mimiek van iemand die na een illusie geen bal snapt van de truc blijft één van de leuke dingen.

'The Dekolta Chair' zou ik omschrijven als mijn favoriete truc. Ik zit op een stoel, voer een klein dansje uit en vervolgens gooit Mattijs een doek over me heen. In het doek is mijn silhouet nog te zien. Voordat men beseft wat er precies gebeurt, trekt Mattijs het doek alweer weg en ben ik verdwenen. Deze truc brengt de meeste risico's met zich mee tijdens de uitvoering, maar geeft ook het leukste effect bij het publiek.

bottom of page