top of page
_MG_5753.jpg
Hieronder stelt Fleur zich voor

Fleur

Back-stage assistente & zangeres

Fleur is één van de drie back-stage assistentes van Mat's Magic Illusions. Fleur zorgt ervoor dat alle goocheltrucs en illusies tijdens de show op tijd klaar staan, worden opgereden en afgereden. Verder assisteert Fleur ook tijdens diverse trucs. Dankzij de nauwkeurigheid en oplettendheid van Fleur, verlopen de shows logistiek erg goed en gestructureerd. Ook is Fleur zangeres. Haar zangtalent wordt daarom tijdens diverse shows ingezet, om zo de sfeer van bepaalde scenes uit de show compleet te maken.

Fleur is op het podium te herkennen aan haar vriendelijke uitstraling, rust, orde, nauwkeurigheid & prachtige stem. Voor het publiek soms wat 'onzichtbaar' als back-stage assistente, maar voor het team en de shows onmisbaar!

_MG_4985.jpg

Even voorstellen

Ha allemaal!

Ik ben Fleur en vanaf 2015 assistente bij Mat's Magic Illusions! Wat misschien niet iedereen weet, is dat ik de carrière van Mattijs al vanaf begin af aan volg. In 2007 mocht ik getuige zijn van zijn eerste pogingen tot het doorzagen van zijn zusje, zijn eerste goochelshow op de camping en eerste ontmoeting met Hans Kazàn. Nadat ik een keer heb ingevallen ben ik bij Mat's Magic Illusions gebleven.

Tijdens de shows zorg ik dat de trucs op de juiste momenten op de juiste plaats zijn. Daarnaast verzorg ik een muzikaal intermezzo, want ik ben naast assisteren gek op zingen! Het leuke aan werken bij Mat's Magic is dat het een gevarieerde en niet alledaagse bijbaan is. Het 'ik weet het geheim maar ga het niet aan jouw neus hangen' gaat ook nooit vervelen.

Eén van mijn favoriete trucs is de origami. Hierbij verdwijnt een assistente in een steeds kleiner wordende box.

bottom of page