top of page
_MG_5753.jpg
Hieronder stelt Florence zich voor

Florence

Back-stage assistente & Make-up artist

Florence is één van de drie back-stage assistentes van Mat's Magic Illusions, die er al vanaf de oprichting bij is. Florence zorgt ervoor dat alle goocheltrucs en illusies tijdens de show op tijd klaar staan, worden opgereden en afgereden. Verder assisteert Florence ook tijdens diverse trucs. Dankzij het gezellige en vriendelijke karakter van Florence, is de crew echt één team. Florence is namelijk een echte verbinder. Daarnaast is Florence Make-up artist. Niet voor niets verzorgt Florence de make-up van alle assistentes en Mattijs tijdens de shows. Hierdoor straalt iedereen op het podium!

Florence is op het podium te herkennen aan haar vriendelijke uitstraling, rust, enthousiasme en brede glimlach. Voor het publiek soms wat 'onzichtbaar' als back-stage assistente en Make-up artist, maar voor het team en de shows onmisbaar!

Foto's_Mat's_Magic_0075.jpg

Even voorstellen

Hey!

 

Ik ben Florence en Allround Make up Artist. Make up en fashion zijn twee passies van mij en ik vind het altijd heel leuk om de make-up te doen van alle assistentes voor een show. En ja, Mattijs ontkomt natuurlijk ook niet aan een laagje make-up! Verder houd ik van koken en dan vind ik het vooral leuk om nieuwe dingen te proberen. Bij eten net zo, ik probeer in een ijssalon bijna altijd een nieuwe smaak.

Ik weet nog dat Mattijs in de derde klas mij en een vriendin vroeg om assistente te worden en of we mee wilden doen met de talentenjacht op school, die we toen ook wonnen. Ik vond het heel tof om mee te werken en ik ben nooit meer weggegaan. Met de talentenjacht stonden we in de aula van school en nu staan we in theaters met 500 plaatsen! Zo leuk om te zien dat alles steeds beter en professioneler is geworden. We oefenen er hard voor.

De twee leukste scènes uit onze shows vind ik altijd het begin en het einde. Dan doen we heel veel trucs snel achter elkaar met lichtflitsen, knallen en rook. Dat is zo kicken! En om dan achteraf te horen van mensen dat ze er niks van snapten, dat is natuurlijk helemaal leuk.

bottom of page