Even voorstellen

Hey!

 

Ik ben Florence en Allround Make up Artist. Make up en fashion zijn twee passies van mij en ik vind het altijd heel leuk om de make-up te doen van alle assistentes voor een show. En ja, Mattijs ontkomt natuurlijk ook niet aan een laagje make-up! Verder houd ik van koken en dan vind ik het vooral leuk om nieuwe dingen te proberen. Bij eten net zo, ik probeer in een ijssalon bijna altijd een nieuwe smaak.

Ik weet nog dat Mattijs in de derde klas mij en een vriendin vroeg om assistente te worden en of we mee wilden doen met de talentenjacht op school, die we toen ook wonnen. Ik vond het heel tof om mee te werken en ik ben nooit meer weggegaan. Met de talentenjacht stonden we in de aula van school en nu staan we in theaters met 500 plaatsen! Zo leuk om te zien dat alles steeds beter en professioneler is geworden. We oefenen er hard voor.

De twee leukste scènes uit onze shows vind ik altijd het begin en het einde. Dan doen we heel veel trucs snel achter elkaar met lichtflitsen, knallen en rook. Dat is zo kicken! En om dan achteraf te horen van mensen dat ze er niks van snapten, dat is natuurlijk helemaal leuk.

© 2019 Mat's Magic Illusions. Proudly created by Mattijs Rooker 

Mat's Magic Illusions   |   Goochelaar & Illusionist   |   Gouda   |   matsmagic@hotmail.com   |   +31 (06) 4705 1080