top of page
_MG_5753.jpg
Hieronder stelt Marlies zich voor

Marlies

Diva of Magic, danseres & coach

Marlies is één van de vier Diva's of Magic van Mat's Magic Illusions. Marlies voert als assistente ook daadwerkelijk de goocheltrucs en illusies uit. Verder is Marlies één van de danseressen in de shows. Ook is Marlies coach tijdens de repetities. Met haar oog voor detail, zorgt ze voor gepaste feedback voor iedereen in het team van Mat's Magic Illusions.

Marlies is op het podium te herkennen aan haar power, elegantie, krachtige karakter, energie & enthousiasme. Marlies voert tijdens de shows vaak de rol van de 'lovely assistent' uit, vanwege haar elegantie en sierlijke voortbeweging op het podium. Met haar vriendelijke en zachte uitstraling betovert zij het publiek keer op keer. 

WhatsApp Image 2021-01-06 at 14.07.54.jp

Vanaf het moment dat de eerste illusie begint, giert de adrenaline door m’n lijf. Het publiek doet enthousiast mee en tegelijk stijgt de spanning in de zaal. Het wordt stil. De rook machines spuwen met grijze rook en daar sta ik. Zomaar uit het niets! Met mijn handen in de lucht en een grote glimlach op mijn gezicht. Daar doe ik het voor! En dan het liefst met de snelle illusie genaamd: Fire Spiker. Die met die dikke grijze stalen speren!

Ik ben Marlies Haitsma en een van de assistentes van Mats Magic. Ik hou van het theater en van dansen. Bij Mats Magic doe ik het allebei! Ik draai vanaf het begin van het nieuwe seizoen mee. Werken bij Mats Magic is ontzettend leerzaam en gezellig. Tijdens het repeteren willen we altijd beter en vooruit. Daar heb ik als assistente veel aan. Ik leer van Mattijs maar ook van de andere assistentes.

Ik vind  het ontzettend leuk om knallende show sneer te zetten. Met illusies waar je ‘U’ tegen zegt. Als je een betoverende avond wilt en van actie houdt, kom dan snel eens kijken bij één van onze shows!

Even voorstellen

bottom of page