top of page

Nieuwe theatershow!

April 22, 2017

23 juni aanstaande zal Mat's Magic Illusions met zijn nieuwe theatershow 'The Mystery of Magic' in het Isala Theater te Capelle a/d IJssel staan ! Een sensationele familieshow vol met de meest spectaculaire goocheltrucs en illusies. Klik op 'lees verder' voor meer informatie en boekingen...

Nieuwe showtrailer 2017!

January 06, 2017

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe showtrailer! Afgelopen jaar is er veel veranderd binnen Mat's Magic Illusions. Zo is de crew vernieuwd, het niveau en de professionaliteit omhoog gegaan en een speciale kerstshow ontworpen en uitgevoerd, die tevens compleet was verkocht! Alle redenen toe om van deze successen een nieuwe showtrailer te maken en fris 2017 te starten!

Het geheim onzichtbaar houden

December 13, 2016

Benieuwd naar hoe Mat's Magic Illusions' kerst eruit ziet? In het artikel 'Het geheim onzichtbaar houden' uit het Hart van Holland vertelt hij daarover! Daarnaast licht Mat's Magic Illusions alvast het tipje van de sluier op over zijn kertshow van a.s. woensdag 28 december! Zeker de moeite waard om het artikel te lezen...

Mat's Magic Illusions komt met nieuwe kerstshow!

October 28, 2016

Het is officieel. Deze kerstvakantie, 28 december, staat Mat's Magic Illusions met een speciaal kerstprogramma in Theater Swanla te Zevenhuizen. Een spectaculaire kerstshow boeiend van begin tot eind en geschikt voor het hele gezin. Bestel snel je kaarten voor deze betoverende kerstshow!

GEZOCHT: MAGIC ASSISTANTS

July 15, 2016

Voor onze nieuwe theatershow, die in het voorjaar van 2017 in het theater zal verschijnen, en onze overige shows, zijn wij op zoek naar nieuwe magic assistants! Door middel van een auditie en een gesprek zullen wij de nieuwe assistentes screenen. Denk jij dat je de toekomstige assistente van Mat’s Magic Illusions bent? Of ken je iemand? Neem dan contact met ons op!

Kerstwens

December 23, 2015

De gehele crew van Mat's Magic Illusions wenst u fijne kerstdagen en een magisch nieuw jaar! Speciaal voor deze feestdagen heeft Mat's Magic Illusions een magische kerstwens voor iedereen, in de vorm van een video!

Nieuwe theatershow Mat's Magic Illusions groot succes!

October 19, 2015

Afgelopen zaterdag ging Mat's Magic Illusions met zijn nieuwe illusieshow 'The Mystery of Magic' in première. Het publiek in de volle zaal van het Isala Theater te Capelle a/d IJssel was razend enthousiast. De gehele crew werd beloond met een staande ovatie. Een ervaren bezoeker op het gebied van magic, Marcel Verbakel, schreef een recensie over de show. Binnenkort zal Mat's Magic Illusions in meerdere theaters terugkeren met deze theatershow.

Mat's Magic Illusions volop aan het voorbereiden voor nieuwe theatershow

October 10, 2015

Op 17 oktober 2015 zal Mat's Magic Illusions in première gaan met zijn nieuwe en eigen theatershow 'The Mystery of Magic'. De première zal plaatsvinden in het Isala Theater te Capelle a/d IJssel. Het Hart van Holland kwam langs om Mat's Magic Illusions te interviewen over deze theatershow.

Optreden Oogstfeest 2015

August 31, 2015

Aankomende zaterdag, 5 september 2015, zal Mat's Magic Illusions, samen met zijn diva's of magic, te zien zijn op het oogstfeest te Zevenhuizen. Hier zal Mat's Magic een show vertonen van circa een half uur. Tijdens deze show zal hij de bizarste goocheltrucs en illusies laten zien. Deze show is gelijk een voorproefje van zijn aankomende theatershow 'The Mystery of magic', waarmee hij 17 oktober 2015 in première gaat in het Isala Theater.

Please reload

bottom of page