Even voorstellen

Heey allemaal,

 

Ik ben Rachel en ik studeer Ruimtelijke Planning aan de Wageningen Universiteit. Al sinds het prille begin van Mat’s Magic ben ik Back-stage assistant en ik heb nog geen theatershow gemist.

Als backstage assistent zorg ik er met nog twee assistentes voor dat alle illusies op de juiste plek op het podium verschijnen, en dit is altijd een hele uitdaging met de bijbehorende lichtshow. De grootste uitdaging bevindt zich voor ons backstage waar alle illusies ‘geparkeerd’ staan tot het moment dat ze het podium op mogen. Met de beperkte ruimte is het altijd passen en meten tijdens het op- en afrijden van de illusies.

Het moment dat ik het voordoek open mag doen, de show begint en je het publiek vol verwachting ziet kijken is altijd heel bijzonder. Op dat moment verdwijnt de grootste spanning en begint ander half uur knallen!

De Three Sword Levitation waarbij wij als backstage assistants het podium op komen lopen in een goud gewaad met een zwaard voor ons vind ik heel vet. Op dat moment hoeven we niet het podium over te rennen maar staan wij in de spotlights. Vervolgens pakt Mattijs de zwaarden van ons over en begint de spectaculaire act waarbij Elise uiteindelijk op 1 zwaard balanceert . Voor ons is het dan weer de hoogste tijd om backstage te rennen en te vliegen.

© 2019 Mat's Magic Illusions. Proudly created by Mattijs Rooker 

Mat's Magic Illusions   |   Goochelaar & Illusionist   |   Gouda   |   matsmagic@hotmail.com   |   +31 (06) 4705 1080