Over

IMG_3616 (2).JPG
Sint Shows

Intochten, sinterklaasshows, bedrijven & huisbezoeken 

Bekijk hieronder de foto's van Sint Shows

1 x 25 minuten (huisbezoeke​n)

Bent u opzoek naar een goochelpiet die van uw gelegenheid of evenement een groot succes maakt tijdens de Sinterklaasperiode? Dan bent u ook bij Mat's Magic Illusions aan het juiste adres!

Dankzij een grote passie voor het Sinterklaasfeest en jarenlange ervaring als (goochel)piet, weet Mat's Magic Illusions ieder Sinterklaasfeest tot een top feest te maken. Of het nu gaat om kleinschalige huisbezoeken of grootschalige intochten, evenementen, feesten of shows, voor Mat's Magic Illusions als goochelpiet is het geen enkel probleem. Hij levert diverse professionele Sinterklaasshows, -feesten en -bezoeken, met of zonder Sinterklaas en andere pieten. 

Coronaproof

​In 2020 hebben wij speciaal een coronaproof huisbezoek samengesteld. Dit houdt onder andere in dat wij tot de volwassenen van het huishouden 1,5 meter afstand houden. Verder hebben wij voorverpakt strooigoed en wisselen wij ieder huisbezoek van stoffen handschoenen. Daarnaast is het ook mogelijk om een digitaal pietenbezoek te boeken. Het huisbezoek ziet er hetzelfde uit, alleen zijn wij dan fysiek niet aanwezig. Wij bellen in met een vooraf besproken en met u geteste communicatieapp. 
 

Fotogalerij

Krijg een impressie van de Sint Shows door onderstaande galerij te bekijken:

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon